Butikken holder i øjeblikket ferie og du kan derfor ikke handle. men du er velkommen til at kigge rundt.

Drømmen om at komme sovende til succes.

Så fik jeg ny hjemmeside. I den forbindelse besluttede jeg mig for at koncentrere mig om mit salg af billeder. Både originaler og prints.

 

 

Mine prints udføres forretningsmæssigt set som POD-print (print-on-demand). Det vil sige at når jeg modtager en bestilling sendes den til POD-virksomheden som printer billedet og sender det direkte til kunden. Jeg slipper så for at få produceret et stort lager af prints, som jeg måske aldrig får solgt. Det gode er også at jeg i stedet for at bruge tiden på at pakke og afsende, kan bruge tiden på at lave nye billeder. Det er smart - og alle kan være med på prisen, samtidig med at kvaliteten er i top. Til gengæld er der jo så ikke samme personlige afsendelse, som ved originalerne som jeg selv signerer for hånd og sender med det glade postbud. 


Jeg har fået en ny kat. Og jeg undskylder meget, men den sniger sig hele tiden med på billederne....